Tjenester

Vi hjelper deg med båten din

Vedlikehold, rigging og båttransport kan alle være fantastiske ting som mange båteiere tar mye glede i. Men, når sesongen kommer snikende på og det to siste lagene med bunnstoff ikke er lagt, eller man står midt i juli og plutselig vantene har skrudd seg ut fra riggen er det allikevel greit å ha anledning til å kunne motta profesjonell hjelp. Dette vet vi, og nettopp derfor ønsker vi å hjelpe båteierne med dette.

Gjennom erfaringer som seiler igjennom mange år kjenner vi både forsidene og baksidene med båtlivet. Vi vet også at noen kanskje kvier seg for å utføre ulik vedlikehold på sin egen båt. Noen føler de mangler kunnskap og evner, andre er rett og slett et offer for tidsklemmen.

Niba Marin har god erfaring med servicearbeid på dekk, dekksutstyr og riggarbeid. Vi stiller høye krav til både egen innsats og materialer. Dette gjør vi for å være sikre på at resultatet alltid blir optimalt, og at kunden skal kunne ha et problemfritt båthold i så mange år som mulig framover. Vi heller ikke jobben som gjennomført før vi har fått pratet med kunden, og vi får beskjed om at han er fornøyd med arbeidet. Vi skal være en trygg leverandør og kunden skal alltid kunne stole på oss.

Gjennom mange år som regattaseiler både som medlem på høyt profilerte lag, men også som leder for egne lag, vet vi hvor mye innsats som kreves av det moderne regattaseiler. Båtene skal fraktes til konkurranser, utstyr skal vedlikeholdes og mannskapet skal utvikles. Dette er alle ting som vi tilbyr løsninger på. Vi ser ofte at dette fører til en lettere hverdag for seilerne, og at det motiverer til å seile mer og bli  dyktigere.