Regattatjenester

Logistikk, service og coaching – og alt annet

«Det vanskeligste med å være konkurranseseiler er ikke å konkurrere, men å komme seg til startlinjen.» Dette utsagnet tror vi mange regattaseilere kan si seg enige i. Innsatsen som kreves for å konkurrere med seilbåter er enorm. Det kreves både store mengder fritid og dedikasjon. Noen ønsker derfor å heller sette bort litt av jobben til andre, slik at de selv kan fokusere på arbeid og familie før startskuddet smeller.

Vi tilbyr tjenester for som kan gjøre regattadeltakelse lettere. Nå i dag så holder det ikke lenger å bare betale startkontigenten også dra ut å seile regatta. Moderne regattaseiling stiller høye krav til både mannskap og utstyr, men også til reise og logistikk.

Våre kunder forteller om at de bruker utallige arbeidstimer på å holde båten vedlike. Utstyr slites og uheld skjer, det kan derfor være greit å la andre profesjonelle ta seg av denne jobben. Vi kan ta ansvar for å alltid holde båten din i topp stand, klar til å vinne regattaer. Her tar vi oss av alt løpende vedlikehold, utskifting av utstyr, seilservice og alt som hører til. Slik at seilerne alltid kommer til race-ready båt.

Det blir stadig vanligere å dra utenbys for å konkurrere med seilbåter. Her er man ofte lag med mange personer, og det kreves stor koordinasjon og logistikk. Man bruker ofte unødvendig lang tid på å frakte båt, booke overnattinger og arrangere reise. Mange ser at man gjerne bruker mange ganger så lang tid på dette, som på den faktiske seilingen. Vi leverer løsninger for dette slik at man simpelthen medeler oss hvilke regattaer laget ønsker å seile, så ordner vi resten. Lettere kan det ikke bli.

Nivået på storbåtseiling i Nord-Europa har aldri vært høyere enn i dag. Mange lag seiler mye, og de flinkeste opplever progresjon hver gang de er ute å trener. Men dette krever også tilgang på de rette verktøyene og den riktige kompetansen. Vi har i flere år levert løsninger på coaching og kompetanseheving til flere lag. Våre kunder sitter med utelukkende positive tilbakemeldinger, og føler de har fått hevet kompetansen sin for hver eneste time de har mottatt vår hjelp. Disse erfaringene skinner også klart igjennom i resultater, og alle lagene vi har vært engasjerte i har bedret sine plasseringer i regattaer.