Båtservice

Utstyr og vedlikehold

De fleste av oss kjenner til tidsklemmen. Mange føler kanskje at båtsesongen kommer litt for fort, eller at de ønsker å bruke fritiden sin på det som virkelig betyr noe; å være på sjøen. Vi kan derfor tilby kundene våre med hjelp til vedlikehold og montasje av nytt dekksutstyr.

For å holde både andrehåndsverdi og bruksverdi høy er det viktig å kontinuerlig vedlikeholde båten og skifte utstyr som begynner å bli gammelt. Vi har erfaring med både total restaurering av gamle båter, men også vedlikeholdelse av topp-moderne regattabåter. På bakgrunn av dette vet vi hva som kreves for at nettopp din båt skal oppfylle sitt sanne potensiale og at du som eier skal kunne nyte turene dine på sjøen til det fulle.

Vi bruker til en hver tid profesjonelt verktøy, og har god dialog med alle våre leverandører slik at vi kan rådføre oss med disse rundt uklarheter i forhold til bruksområder, plassering, dimensjoner, holdbarhet og mye mer. I tillegg til dette har vi også lang erfaring med det aller meste selv. På denne måten vil kunden alltid bli fornøyd hos oss.

For å hele tiden kunne levere det beste resultat til kunder er vi også alltid nødt til å benytte oss av førsteklasses produkter som ikke bare er utprøvd av leverandører, men også av oss selv. På grunn av dette bruker vi mye tid på å teste nye produkter, og er oppdaterte på de siste trender. Da har vi også førstehåndsinformasjon om hvordan produktene faktisk er i bruk, og vi kan rådgi og demonstrere til våre kunder.

Vi utfører alt innen båtservice. Dette innebefatter også vårpuss, montering av baugpropell, gelcoatrens, vask, bunnsmøring og det meste annet.