Båttransport

Transport og overtakelse

Skal du frakte båten til nye steder, men har ikke tid selv? Eller har du kjøpt ny båt, men er usikker på overtakelse og hvilke punkter som er viktig å gå igjennom? Da bør du kontakte oss. Vi har lang erfaring på nettopp disse områdene.

Transport av båt kan være både krevende og ta lang tid. Noen kvier seg også kanskje for å gå forbi de tøffeste områdene av havet. Niba Marin har i løpet av de siste årene logget over 10.000 nautiske mil i ulike farvann i verden, de fleste av disse under transport av båter. Vi har fortsatt ingen uønskede hendelser på vår kape, og har alltid stor respekt for den høye verdien en båt faktisk er. Vi er opptatte av å holde båteier trygg og orientert slik at han alltid føler han har kontroll, om det er ønskelig. Det er av og til også et alternativ å frakte båt på tilhenger eller lastebil. Denne løsninger er som regel svært tidsbesparende, så vel som muligens kostnadsbesparende. Vi koordinere og gjennomfører ofte også slike transportoppdrag.

For nye båteiere kan ofte overtakelse av ny båt være vanskelig, ukjent og føre til diskusjoner. Igjennom de fleste årene har vi gjennomført og bistått i flere overtakelser, derfor vet vi hvilke punkter som er viktige å være oppmerksome rundt. Dette skaper også en trygghet ovenfor både ny og gammel båteier, samtidig som forenkler overtakelsen. Ta gjerne kontakt med oss for spørsmål eller forespørsler.