Rigging

Riggarbeid- og service

Riggen er den absolutt viktigste komponenten på en seilbåt, og konsekvense kan være fatale ved et rigghavari. Det kan rett og slett være livsviktig å hele tiden holde riggen sin i god stand. Gjennom nøye og detaljorientert arbeid kan vi være med å sørge for dette på båten din.

Grunner til å hele tiden å holde riggen sin i god stand er mange. De fleste seilbåteiere har opplevd problemer med motor og drev, og da er ofte seil det eneste alternativet. Vi opplever også ofte at kunder får en mer positiv seilopplevelse etter at riggen er blitt overhalt og satt på en skikkelig måte. Da får man gjerne en båt som seiler fortere og høyere, samt blir bedre i sjøen.

Vi tilbyr rigginspeksjon der vi systematisk går igjennom rigg, dekksutstyr og rullesystem hvor ser etter slitasje og svekkelser. Alt alle feil blir dokumentert med bilder og kunden får til slutt all informasjon samlet i et dokument på en oversiktlig og god måte. Vi tilbyr også selvfølgelig å utbedre eventuelle feil som er blitt oppdaget.

Vi tilbyr også riggservice- og montasje. Dette kan være alt fra å montere en ny radar i masten, skifte wire eller sette på ny vindpil. Vi bruker kun annerkjente leverandører og krever at alt utstyr kvalitetsjekkes før vi monterer det på båten. På denne måten kan alltid kunden være sikker på at de får et førsteklasses produkt.