B&G/Simrad

Markedsledende elektronikk for den som ønsker det beste

Funksjonell elektronikk av høy kvalitet er en av de viktigste sikkerhetsfaktorene som finnes på en hver seilbåt. I tillegg til dette skal elektronikken være enkel å bruke, svært nøyaktig og tilby de funksjoner man trenger som båtbruker. Dette tar B&G og Simrad på alvor, og er ubestridt markedsledende.

Uansett om man har seilbåt eller motorbåt, jolle eller yacht og destinasjonen er en lokal øy eller Grønland er mange fokusområdene de samme. På bakgrunn av dette har B&G og Simrad utviklet en hel produktserie som bygger på det samme geniale brukergrensesnittet og høykvalitets-komponentene. Resultatet er blitt at disse produktene er de høyeste ansette i verden og finnes både på fiskebåter og regattabåter som seiler rundt jorden.

Navico eier både Simrad og B&G, og derfor er alle produktene utviklet fra samme plattform. Rent praktisk er den eneste forskjellen på de to varemerkene den installerte software. Alle produktene baserer seg på NMEA2000 og er svært enkle å vedlikeholde og montere. Dette åpner også store muligheter for å komponere komplette nettverker ombord som gir en mer funksjonell elektronikk.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om produktene som passer deg og dine behov. Se ellers www.bandg.com og www.simrad-yachting.eu

Vi leverer følgende produkter fra alle serier:
Kartplottere
Instrumenter
VHF/AIS
Autopilot
Radar
Sonar
Kart
Underholdning
Sensorer
Nettverk
Tilbehør