Våre leverandører

Dekks-/sikkerhetsutstyr og elektronikk

Hos oss er det kun et måleparameter: kvalitet

Vi legger stolthet i våre produkter, og kvaliteten på disse. Alle våre produkter er utprøvde, og vi er trygge på at de alltid leverer de som kreves – enten det er snakk om rolig skjærgårdseilas eller beintøff bankekryss over Nordsjøen. Vi har unik innsikt i de praktiske egenskapene til produktene, og har mulighet til å levere det som er passende for nettopp deg.

Vi leverer primært Harken, Ronstan, Wichard, Tylaska, Seldén, Spinlock og Profurl som dekksutstyr. Dette på grunn av lang levetid og høy kvalitet på produktene. Ellers så har vi et stort nettverk av leverandører, og kan levere det meste av produkter. Her er det bare å ta kontakt så finner vi det du trenger.

Av sikkerhetsutstyr så leverer vi fortrinnsvis alle produkter fra Spinlock og McMurdo. Begge produsentene er markedsledende innen sine segmenter og blir stadig vekk valgt av verdens fremste seilere som stiller særlig høye krav til utstyret sitt.

Vi er også en av få forhandlere for B&G i Norge. Niba Marin er stolte av å levere markedsledende elektronikk som er helt uslåelig på kvalitet og brukervennlighet. Produktene fra B&G finner man verden over, og som regel alltid i de største og mest spektakulære båtene. Produsenten leverer produkter til verdens beste regattaseilere, men de har også produkter som er perfekte for turseileren. Mange båtverft leverer i dag B&G som standard på sine båter.

Her er våre tjenester