Joker Boats

Create your uniqueness

Få ting føles bedre enn å ha en ordentlig båt av høy kvalitet som er spesialtilpasset dine egne behov og ønsker. Dette vet Joker Boats, og dette jobber de med hver dag. De leverer båter med kvalitet i verdensklasse, og design som kan imponere selv den største kritikker. Båten må rett og slett oppleves.

Joker Boats har siden 1971 vært drevet av den samme familien som produserer båtene like utenfor Milano, Italia. I dag er Joker blitt en av de ledende RIB-fabrikantene i Europa. Det er ingen andre som kombinerer kvalitet, design, brukervennlighet og sjødyktighet på samme måte. Dette er gjennomgående i alle modellene. Som en av de eneste produsentene i verden, tilbyr vi «semi-custom»-løsninger. Hver eneste kunde får sitt eget valgfrie fargekart til sin egen båt. Vi kan også levere løsninger tilpasset hver enkelt kunde. Enten man ønsker stor solsenger eller en ren dykkerbåt. Båtene leveres til både privat- og proffkunder over hele kontinentet.

Det gjennomgående kvalitet er kanskje det mest fremtredende som skiller båtene våre fra konkurrentene. Alle Joker-RIBer leveres med hypalon-pontonger, hvorav alle våre konkurrenter leverer PVC. Hypalon vil være det eneste riktige for en kvalitetsbevisst kunde, da det ikke slites av i så stor grad av sollys og mekanisk slitasje som PVC. Det vil da heller ikke være behov for å skifte disse med jevne mellomrom. I Norge benytter blant annet Forsvaret og Politiet seg av Hypalon-pontonger. Glassfiberarbeidet i båtene er også vakkert, og full av flotte detaljer. Kvaliteten må rett og slett bare oppleves.

Alle våre modeller er særdeles sjødyktige. Båtene leveres med store pontonger som gir høy stabilitet og høy sikkerhet for passasjerene ombord. Skrogdesignet gjør at ekstreme og lite effektive ekstreme V-skrog er nødvendige. Designeren baserer seg på en kraftig og mellom-høy baug som håndterer bølgene på upåklagelig sett, kombinert med stor sideveis stabilitet grunnet store pontonger. Et slik design krever mindre motorisering og lavere driftsutgifter, men muliggjør også en høyere toppfart, også i stor sjø.

Båtene er satt opp på en arealeffektiv og fornuftig måte, med sikkerhet og god sjødyktighet som høye prioriteringer. Alle båtene kommer med mange praktiske oppbevaringsrom og det er særdeles enkelt å bevege seg rundt i båtene. De fleste av modellene er designet med mer enn bare båtføreren i fokus, og man transporterer enkelt og trygt et større antall personer.

I dag har vi flere ulike produktlinjer med samlet 22 modeller. Vi leverer båter fra 9 til 35 fot. Dette betyr at vi kan tilby alt fra små joller til store RIBer for kunder som ønsker å dra på overnatting og lignende i båten sin.