Dragonfly

Unfold your horizon

Er du lei av tunge seil, trege og uhåndterbare seilbåter og høye løpende kostnader? Da kan Dragonfly være din neste båt. Familiebedriften Quorning Boats har laget trimaranene i Skærbæk, Danmark siden 1967. Båtene er berømte for sin høye fart, gode bokomfort og Swing Wing-system som gjør at du kan samle vingene for å redusere bredden på båten.

Trimaraner er for mange det perfekte ideal for en båt. Båten er hurtig slik at man stadig kan utforske nye steder når man er på tur, men når man vil ut å virkelig presse grensene oppnår man hastigheter som de færreste tidligere har seilt. Alle våre modeller seiler 20 knop uten problem. En vil også fort oppleve at hastigheter mellom 12-15 knop blir helt dagligdagse. Trimaranene er konstruert slik at man seiler dem med minimal krenging, og enhver vindøkning blir til fart i stedenfor krenging. Alle båtene har også kjøl og ror som kan trekkes opp, en kan derfor gå inn i de grunneste viker og trekke båten opp på land. En vil også fort oppleve hvor enkle båtene er å seile. De er faktisk laget for å ikke trenge mer enn 1-2 personer for å seile optimalt. Dragonfly kombinerer dette med fantastisk bokomfort, og uovertruffent håndverk.

Et av båtenes aller største salgsargument er Swing Wing-systemet. Systemet er utformet på en slik måte at man enkelt folder vingene sammen, og dermed reduserer båtens bredde med mer enn 50%. Båtene har dermed ikke behov for større båtplass enn en enskrogsbåt på samme størrelse. Våre to minste modeller, 25 og 28, kan på grunn av dette enkelt taes opp på tilhenger og kjøres med en vanlig personbil. Fra tilhenger kan man også sjøsette båten uten krane. Vi har også utviklet et eget system for setting av mast uten krane. Dette betyr at du kan dra hvor som helst i verden, og gjøre båten din seilklar helt uten hjelp.

Vi inviterer alle interesserte kunder med ut på prøveseilinger. De fleste opplever å ikke ville gå tilbake til sin enskrogsbåt. Er du interessert? Ta kontakt med oss.