Dragonfly 32

En moderne performance-cruiser

Dragonfly 32 er for eventyrere som ønsker å leve det gode liv, og seile hurtigere noen andre på fjorden. Den har et moderne preg, og bygger på det samme konseptet som alle andre Dragonflyer – vi vil lage ekstremt hurtige båter, som er fantastiske å bo i og enkle å håndtere. Dragonfly 32 håndterer også offshore-seiling strålende.

Dragonfly 32 er en ny, moderne og mer dynamisk båt som setter nye standarder når det kommer til design og funksjon i 32″-klassen. Den tilbyr trygg og morsom familie- og turseiling, men også ordentlig seriøs regattaseiling for de som ønsker det. Den er utvilsomt den raskeste båten som produserer på verftet i dag. Ytterskrogene har et enormt volum, noe som gjør båten både stiv og rask, men gir også utrolige mengder lagringsplass.

Opplevelsen under dekk er utrolig første gang man får se det. Håndverket er på høyde med de beste i verden, og plassutnyttelsen er enorm. Båten tilbyr 6 store soveplasser alle over 2 meter i lengden. Interiøret blir utført i treverk, hvor teak også er mulig å få levert. Man sitter komfortabelt 6-8 mennesker rundt salongbordet, som også opererer som kjølkasse. Man kan også på denne modellen trekke opp kjøl og ror for å komme opp på strender og i de grunneste viker.

Med høye hastigheter er det også viktig med stor sikkerhet. Derfor har man også i denne modellen ledet alt av tauverk helt tilbake i cockpiten. Dette gjør at man kan føle seg 100% trygg når båten seiler avgårde i 18 knop. I cockpiten sitter man komfortabelt under alle forhold, men det blir også en samlingsplass når man kommer til brygga. Ved å montere cockpittelt får man også en ekstra salong i båten.

Båten kan spesiallages etter alle kundens ønsker, men den leveres hovedsakelig i to forskjellige versjoner; Touring og Evolution. Touring-versjonen leveres med en 14,7 meter lang karbonmast med to «Quattro»-spredere og EPEX-seil fra Elvstrøm. Med Evolution-versjonen får du en enorm 16,7 meter lang karbonmast og store EPEX-seil med technora-fibre fra Elvstrøm. Det viktigste er dog at vi her tilbyr de nye wave-piercing sideskrogene. Dette gir økt oppdrift, og videre en stivere, morsommere og raskere båt. Denne leveres også med oppgraderte storseilsvinsjer fra Andersen. Alle versjoner leveres også standard med rorkult-styring, men det er fullt mulig å heller sette på rattstyring.

En Dragonfly 32 er virkelig alt en kan ønske seg – et utrolig tøft eksteriøs, hinsides seilegenskaper og et interiør som kan konkurrere mot de beste europeiske verftene i verden.